ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Tuesday, December 18, 2012

"Триумф" на комуњарите

За да нема забуни уште на почеток ке дефинирам според мене што подразбирам под поимот "комуњар".
Да бидеме на чисто:
Комуњар не е исто што и комунист. Комуњар е човек кој е со светлосни години е далеку од било какво општествено формирано битие, вклучително и политичар.
Комунизмот е тешка филозофија за комуњарите. Неостварен сон и недостигната утопија.
Blogger Widgets

Автори на блогот