ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Sunday, November 29, 2015

Freedom content

Freeeeeedom!
Извика револуционерот пред да му го одземат животот...

Тоа го слушнаа и видоа многумина како него и посакаа и они да бидат на негово место...
Не да го загубат животот, туку да му покажат на светот дека сакаат да живеат во слобода...

Да создадеме

Ајде сите заедно да создадеме деполитаризирана тампон зона во македонското општество, во која владеат закономерностите на науката, уметноста, моралот, разумот...

Итна и постојана потреба

На Македонците не им треба поделеноста на политичките партии.
Таа е само инструмент за превласт на една група над друга во услови на немоќ и демократски капацитет на заедницата во целост.
На Македонија и треба обединетост на Македонскиот народ!
Таа обединетост не се постигнува со борба, туку со љубов, почит, толеранција и меѓусебна комуникација.
Од тука започнува приказната за долготрајна благосостојба за опстанок и постоење.

Sunday, November 8, 2015

Inspiring others


Some people are simply born to become inspiration for others.
They are not called leaders...
They are called artists!
Blogger Widgets

Автори на блогот