ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Tuesday, January 12, 2016

Предспивна


Месечино полноќна...
Убавината твоја се чини нема крај.... 
И муабетот со тебе... 
Ке си дозволам да те понесам во мојот сон... Зошто да бидам буден при ваква убавина на сонот кој ме очекува...
Едноставно сум опиен од помислата на самиот сон.... 
Морам да си легнувам... 
Утре ке си простам што те оставам вака, а за вечерва .... 
Срцево нека одбере....
Имај убав сон a тебе ти благодарам за увертирата во мојот...
Убавино полноќна...
Blogger Widgets

Автори на блогот