ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Tuesday, December 19, 2017

Не смеат да бидат заборавени на маргинитеДали Владата на Република Македонија (Министерството за труд и социјална политика) во соработка со ЕЛС Делчево планира подобрување на услугите на народната кујна во Делчево?

Врски насекаде...


-Добро е да имаш свои луѓе насекаде, воскликна од среќа сиромавиот и се нареди прв во редот за народна кујна.

Tuesday, December 12, 2017

Карпи ли се карпи, одронети маки делчевски

Време на политички прогон

Смејте се

За поуките од верата

Macedonia is soon to be found

ПодддрррЖЖЖка

Официјално е!

Тајни друштва јавни проблеми создаваат

Општество на упатени пораки и доспеан глас

Времето и делата

Добрососедски односи за Европа без граници!


Времето во Македонија


Blogger Widgets

Автори на блогот