ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Thursday, March 24, 2016

I remember


I remember watching the future,
how it circles around the will of today.
And in that sight I recognized
the promised past that we used to live by.

Friday, March 11, 2016

Извадоци од имагинацијата


Ти си сон од човечко суштество
најпрекрасен што може да се сони...

Sunday, March 6, 2016

Blogger Widgets

Автори на блогот