ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Sunday, January 26, 2014

Сеќавање на заборавот (дел први и врви...)

Уште откако се родив, заборавив како е да се биде суштина. Волшебна нишка за поттик на нешто убаво...Далеку поубаво од љубовта. Целосно олицетворение на исполнетост и поврзаност. Круг на бесконечност и постојаност. Само животот може да биде логично следство на самата љубов.

Monday, January 20, 2014

Среќа во несреќа

Девојката ме остави поради друга.
Добро е, барем се уште сум со швалерката.

Tuesday, January 7, 2014

Sunday, January 5, 2014

Победа на светлината над темнината


На еден фотон му е потребно околу 8 минути да стигне од сонцето до земјата. Доколку сега во моментот одеднаш сонцето згасне, ние (човечкиот род) се уште ке гледаме светлина за тие 8 минути...
Blogger Widgets

Автори на блогот