ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Monday, April 28, 2014

Post editorial of the past 6 months


***
Prologue..
The rise of the eastern star, beneath the kingdom of glory, through the power of knowledge.
It's time for the future to take part...
God bless all the people, friends that I know that took part in this relevance.
I hope all best for my people...

Monday, April 21, 2014

Стоицизам и авангарда...Вистински правец за развој на иднината


Од една страна искуство, знаење, мал милион на научени грешки...
Од друга страна нови идеи и нова енергија.

Нов поглед на перцепција

Секогаш имајте уште еден нов поглед на перцепција. Било тоа да биде и некој стар.

R.E.E.V.O.L.U.T.O.N. (мк) Р.E.Е.В.О.Л.У.Ц.И.Ј.А.

R.E.E.V.O.L.U.T.O.N. is a state of mind that provides progress to the togetherness that we all like to live in...
Р.E.Е.В.О.Л.У.Ц.И.Ј.А. е состојба на умот што овозможува напредок на заедништвото во кое сакаме сите ние да живееме...

Да ја сакаме Македонија!


Кога човек се заложи себеси длабоко за доброто на својот народ, гледајќи назад може да забележи само трага и ехо на времето кое поминало.

Чувство на избор во иднината

Изгради за себеси храм во срцата на другите. Иако тешко сватен ке бидеш исмејуван и гледан со чудна перцепција...
Светот сепак е достоен за твојата добрина, без разлика на неговата индивидуална субјективност и поделеност.
Blogger Widgets

Автори на блогот