ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Sunday, August 9, 2015

Зошто посакувам многу светли ѕвезди на делчевското општествено небо?Во овој обичен и вообичаен момент поради ненадејна дрскост кон самиот себе сакам да истакнам дека Делчево е мал и провинциски град со рурални навики за живот од памтивек до денеска. 
Оваа првична моја лична поразителна квалификација ја базирам пред се на мојата лична немоќ да видам нешто поразлично од нејзе, во услови на "громогласна" потиштеност на најисточниот град во Македонија.

За правото на избор и подреденоста на истиот


Секој човек во животот има право на два избора:
  1. Првиот да се чувствува толку голем што секој негов нареден чекор би бил комплетно разочарување и
  2. Вториот да се чувствува толку мал што секој нов ден може да му донесе единствено успех.
Blogger Widgets

Автори на блогот