ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Saturday, March 15, 2014

Monday, March 10, 2014

Кога убавината запира пред големината

Гледајќи во облак на актуелноста низ превезот на сомнеж и посакување, човек сосема ретко може објективно да ја воочи сопствената положба на детерминираност и опкружување.

Sunday, March 2, 2014

Револуција на духот

Секој нов ден раѓа револуција. Самото сонце, самиот свет околу него, живее во константна идеолошка матрица која одамна значи предвидливост на настани кои допрва треба да се случат.
Blogger Widgets

Автори на блогот