ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Friday, July 29, 2016

Деца на сонот


Повели...
Срцето...
Прави што сакаш
Со него...
Зошто на тебе
ми е најсигурно да го дадам, а да не го ставиш во кутија.

Saturday, July 23, 2016

Вистинска бесмртност


Само материјата која не може да премине во бесмртност, се стреми да се размножува!

Sunday, July 17, 2016

Збунетост

Изгледот на лицето кога по геостратешки интереси сте про-американски ориентирани, а имате девојка од Русија....

Украси на ѕидот наречен душа

Понекогаш животот знае да блесне во форма на насмевка пратена од небесата, да слета ко гулаб на утринска роса, да пламне ко најсилниот вулкан од земјината утроба....

Sunday, July 10, 2016

Привлекување


Биди сонце.
Само на таков начин можеш да привлечеш комета.
Blogger Widgets

Автори на блогот