ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Wednesday, December 17, 2014

Сонувај со срцето

За мојот народ:
Подарувам доверба во изобилство,
нудам верба во секого.
Сите ние сме луѓе,
иако понекогаш го забораваме тој факт.

Tuesday, December 16, 2014

За посетата на културните збиднувањаОдењето во кино, театар, опера, балет, концерти и други културни настани, би требало да биде во функција на правење на аналогија на театарот, музиката и уметноста воопшто со животните манифестации што ги пректикувате во вашиот секојдневен приватен живот. Културата како емисија на општествена појава би требало да биде индикаторен одраз на расположението и духот кои ги носите во срцето и во душата.

Рецензија кон албумот на Chromatic point-"Слики од старата куќа" 1

chromatic 2
Сомневајќи се во моќта на една рецензија по однос на било какво создадено артистичко дело, во последно време, како еден застарен модел на споделување на импресии, стигнав до предизвикот наречен Chromatic point устоличен во епруветата именувана како "Слики од старата куќа".
Blogger Widgets

Автори на блогот