ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Sunday, October 25, 2015

Илузија или љубов?!?


{МК}
Немам илузии кон луѓето!
Имам само љубов...

{EN}
I don't have illusions for people!
I have only love...

Thursday, October 22, 2015

Честит 23-ти Октомври-Денот на Македонската револуционерна борба


Секоја борба има своја смисла ако создава подобар живот за мнозина.
Особено борбата за подобрување на животот на сопствениот народ.

Sunday, October 4, 2015

Избор


За човекот како фабрика на дилеми, постои само еден начин на живот.
Плод на изборот кој го прави секој нов ден, секој миг, со здивот кој живее во содејство со самиот себе.

Воздух за живот.
Blogger Widgets

Автори на блогот