loading...

ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Thursday, October 22, 2015

Честит 23-ти Октомври-Денот на Македонската револуционерна борба


Секоја борба има своја смисла ако создава подобар живот за мнозина.
Особено борбата за подобрување на животот на сопствениот народ.
Честит 23-ти Октомври, Македонци!
Денот на Македонската револуционерна борба.
Blogger Widgets