ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Wednesday, July 23, 2014

Решителност

Одлична идеја за сите оние кои допрва ке одат на одмор да бидат видени, а не се импресионирани од идејата за ефикасно одржување на умерена телесна тежина.

Поглед зад аголот на наредниот ден


Проширувајќи го својот поглед кон секоја веројатност, длабоко верувајќи во убавината на животот, останете отворени кон секоја можност, притоа не жалејки за изненадувањата чија што појава е далеку од потребна, но неизбежна.

Sunday, July 20, 2014

Само времето знае да простува

Нема момент а да не помислиш на своите грешки...
На грешките на другите, околу самиот тебе....
Нема момент а да не помислиш на сите грешки кои го создале светот!
Овие грешки значат несовршенство, значат човечност.
Тоа се двигателите на патот од кој враќање нема.
Луѓе создадени од грешки.

Saturday, July 19, 2014

За работите за кои не ве интересира како функционираат


The "EARTH" without "ART" is just "EH"


Слобода или ропство?

Начин на перцепција или неограниченост на "уметничкиот" ум на поединци?
Многу малку недостига прекрасната слика, да прерасне во неограничен хорор...
Изборот не треба да биде во прашање!
Алтернативите се избројани...
Насмеј се денеска-остави ехо за иднината!


Што може да очекуваш од животот?

Thursday, July 17, 2014

Човекот чиј што поглед потсетува на македонштинаНа денешен ден пред цели 28 години почина македонскиот актер Ристо Шишков.
Вечна му слава....

Wednesday, July 16, 2014

Убавина VS Лицемерие

Не можеш да бидеш толку убава, колку што јас можам да бидам лицемер 

Самобендисаност

Самобендисаноста е опасна работа.
Особено ако си најубавиот човек на светот.

Зошто нема да идам на "Пифо фест"?

  • Затоа што омилен бенд ми се U2 а не Жељко, Емина или Маид“’%????.

Tuesday, July 15, 2014

Си заљубив "Оперативен систем"


Морална, социолошка, генерациска, културолошка, психолошка или идиотска дилема:

Прашање на избор...

Патот кон "ЕУ хоризонтот" или прегратка на клупа у парк?

Bye yourself an "apple"


Keep in touch with high-tech possibilities.

Последното selfie у живот бр.1


"Јао шта смо лепи"
Се извинувам за србизмите, ама не можев да одолеам...

Зошто ја викаат "Rock"(карпа) кога ти иде да мрдаш?


Некои мрдаат со задници, некој со предници, некој со спојлери, некој со образи, некој со веѓи, некој со душата...
Само намќори не мрдаат уопште.

Зависноста у последно време


Стануваш зависен од апдејт центарот на твојта мобилка и веднаш знаеш дека ти треба нов телефон.
Blogger Widgets

Автори на блогот