ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Sunday, May 15, 2016

Насмевка, сонце и топло срцеМилувајки те тебе со мислите,

осеќам ко да го милувам животот,
ти си се во еден сон...
И надеж, и страст, и милост, и гордост....

Thursday, May 5, 2016

Изјава за медиуми-Собир ГДОМ Делчево 04.05.2016

Почитувани претставници на медиумите,
Добродојдовте на овој мирен граѓански собир во срцето на Делчево, чиј што патрон е апостолот на Македонското револуционерно движење, Гоце Делчев.
Нека му е вечна слава!
Сведоци сме како жители на Делчево на една долготрајна политичка криза во која доминираат штетни процеси за иднината на Македонија.
Собрани сме овде да порачаме пред целата домашна и светска јавност:

Говор пред делчевчани:Собир на ГДОМ 04.05.2016

Почитувани пријатели Драги Делчевчани,
Жители на Разловци, Ѕвегор, Габрово, Град, Вирче, Стамер, Тработивиште, Истевник,
Храбри и горди Македонци!
Гледајки ве вака со решителен и горд поглед на Вашите лица, можам гласно да заклучам:
Blogger Widgets

Автори на блогот