ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Friday, July 28, 2017

Нема друго, наше е да се бориме за вистината!

Куќа изградена на шашави темели
може само да падне!
ДОЛУ ВЛАДА!

Неизвесна иднина


Пропаста на човечкиот морал започнува со едно единствено непостапување против неморални постапки на поединци околу...

Monday, July 24, 2017

Остајте демагогија- народот девалвира


Остајте #Цацко, остајте #Фчерашни, #ЕленаВелевска, #Мерцедесот, сметките на Алаѓозовски, #реформатори, минатото на ДУИ и нивната улога во минатата влада, празните ветувања на Заев, неукоста и неспособноста на Сугаревски, јаловоста на министерката за образование. Остајте ја закоченоста на сите институции на национално ниво и дел од институциите на локално ниво, настрана. Остајте провокации за бугарско-македонско пријателство штетно по македонските интереси.

Thursday, July 20, 2017

Претворени во оружје на Боговите

"Има нешто!"
Забележано е зголемено движење на оперативци на ЦИА, МИ-6 и други разузнавачки служби во Македонија.
Македонскиот народ е горд народ. Има еден негов дел што е помалку горд. Во пресрет на најавените бугарски провокации во однос на најсветиот дел од македонската историја, сакам да порачам:

Moving forward

Set the sails!
To the top of the hill...
Beneath the ruins of the ancient time...
Across the overpass of the freedom of spirit and mind...
The perfection of art....
Run to the hills, and back to the sun...
In the valley of now....

Sunday, July 16, 2017

Лицемерно

Реформи, реформи, реформи...

Нож во грб

Фабрика за трансплантација на колективна свест

Во трка со времето

Македонија, Македонци, Македонско

Нов фонт за реформатори

ОДБЕЛЕЖАНИ 110 ГОДИНИ ОД БИТКАТА „НА НОЖОТ“


Јазикот на моето Јас


Македонскиот јазик е неразбирлив јазик за сите кои од страхопочит го негираат.
Blogger Widgets

Автори на блогот