ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Thursday, July 20, 2017

Moving forward

Set the sails!
To the top of the hill...
Beneath the ruins of the ancient time...
Across the overpass of the freedom of spirit and mind...
The perfection of art....
Run to the hills, and back to the sun...
In the valley of now....


No comments:

Post a Comment

Blogger Widgets

Автори на блогот