ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Wednesday, February 11, 2015

Е.Д.И.Н.С.Т.В.О. З.А. МАКЕДОНИЈА

Поради длабоката верба во големината на овие зборови насловот на оваа моја кратка размисла ќе го напишам уште еднаш:
Е.Д.И.Н.С.Т.В.О.  
З.А. 
МАКЕДОНИЈА

Градењето на јавно признати митови и успешни приказни во очите на оние помалку афирмираните, раѓа психолошка бариера окупирана со завист, бојазност и чувство на инфериорност.

Thursday, February 5, 2015

Да се биде кловн

Понекогаш да се биде кловн е придобивка а некогаш недостаток, но секогаш е смешно...
Било за тоа човек да биде свесен или не...
Blogger Widgets

Автори на блогот