ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Thursday, February 5, 2015

Да се биде кловн

Понекогаш да се биде кловн е придобивка а некогаш недостаток, но секогаш е смешно...
Било за тоа човек да биде свесен или не...

No comments:

Post a Comment

Blogger Widgets

Автори на блогот