loading...

ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Thursday, January 29, 2015

Ira...

Ira...
I can feel you in the wind that comes from the north,
I can see your beauty in the morning sunlight that comes from the east,
every day when I open my eyes...
Knowing your look inside your eyes,
 just keeps me going during the day,
to welcome you in the night
inside my dreams...
Oh, Iraa...
Blogger Widgets