loading...

ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Wednesday, January 28, 2015

Аналогија на жена...Нема!

Не постои толку мек чаршав како женската душа,
по топла постелнина од женското срце.
Она за кое што светот се руши, 
и од она пред кое попуштаат коленици 
и трепери здивот.
Blogger Widgets