ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Sunday, May 27, 2018

Борбата за напредна и просперитетна Македонија никогаш не престанува


Испрај се гордо, мој народе!
Да се спротивставиме на оваа погубна политика на актуелната влада предводена од СДС.
ПРИДРУЖИ СЕ!
Протест за Македонија.
2-ри Јуни пред влада.No comments:

Post a Comment

Blogger Widgets

Автори на блогот