ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Tuesday, February 4, 2014

Personal impression Nb.1

When we do wars, we hope that it is for the right reasons.
When we realise the reasons we do hope to forget them.
Humble is thy servant who talk for peace, while he means it.
My personal impression of "Amistad"
Blogger Widgets

Автори на блогот