ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Sunday, May 27, 2018

Нема компромис на штета на светлата иднина на Македонскиот народ


Кога станува збор за интересите на народот чиј неразделен дел сум и јас, тогаш не правам компромиси со никакви кулоарски и дворски игри на англиски кралици и полтрончиња кои секогаш се шлепале на моќта на мнозинството затскривајќи си ги сопствената немоќ и некадарност.
Со подобриот живот на Македонскиот народ никој не смее да си подигрува и да го менува за т.н. помало (нужно) зло.
Овој народ го заслужува најдоброто затоа што на маките и премрежјата низ кои поминал и се уште поминува не им се рамнат ни најголемите геноциди во историските граници на денешната цивилизиција.

No comments:

Post a Comment

Blogger Widgets

Автори на блогот