loading...

ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Sunday, July 17, 2016

Украси на ѕидот наречен душа

Понекогаш животот знае да блесне во форма на насмевка пратена од небесата, да слета ко гулаб на утринска роса, да пламне ко најсилниот вулкан од земјината утроба....
Тие моменти посакајте срцето да не се затресе од страв, бидете храбри и одолејте им....
Ставете ги во рамка и закачете ги на својата душа, вечно да стојат таму. 
Истовремено посакајте таквите слики постојано да се случуваат, без ни малку колебање за значењето и убавината на истите. Без ни малку страв од недостаток на простор во душата, зошто еластична е таа се шири.
Blogger Widgets