ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Monday, April 21, 2014

Стоицизам и авангарда...Вистински правец за развој на иднината


Од една страна искуство, знаење, мал милион на научени грешки...
Од друга страна нови идеи и нова енергија.
Само со вистински луѓе, оваа комбинаторика знае да се отелотвори во нешто прекрасно.
Иднината има име:
Минато и сегашност со визија и стратешки-критичка двосмислица за правилен избор и плодоносна реалност.
Само со вистинските луѓе...

No comments:

Post a Comment

Blogger Widgets

Автори на блогот