loading...

ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Wednesday, January 25, 2017

Потценување на реалноста


Многу лошо е кога животот ни помине размислувајќи и посакувајќи нешто што не можеме да го имаме, а ги игнорираме, обезвреднуваме и потценуваме работите кои ги имаме на дофат околу нас.
Blogger Widgets