loading...

ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Saturday, February 18, 2017

Политичка актуелна иронија #1

Нападот на Хитлер на Полска во 1939 година, беше Прес конференција која Телма да постоеше тогаш ексклузивно ќе ја пренесеше!
Blogger Widgets