loading...

ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Saturday, February 18, 2017

Вечност преку љубов

Знаете ли дека....
Постојат моменти во животот, што се толку убави, што Ви се чини дека траат прекратко.... 
Од моментот кога вистински сте заљубиле некого, до ден денес, можеби временски е долг период.... 
Но вам ви се чини како микросекунда....
Како трепет во очите....
Љубејки некого вистински...
Може да живеете вечно!
А тоа нешто секако е вредно за борба....
Blogger Widgets