loading...

ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Tuesday, October 17, 2017

Континуитет

Сенките се за оние кои се плашат од сонцето...
Живи мртовци, неосвестени за значењето на светлината...
А животот пече, сјае, боли...
Време и светлина... Две работи што не смеат да бидат запрени...
А моментот ќе роди нов жар од кој ќе распламти ново сонце...
Blogger Widgets