ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Sunday, November 9, 2014

Three drops of silence


One drop of silence, call it greatness... 
Two drops of silence, call it love. 
Three drops... Call it new life...

© К.А. 09.11.2014, во Делчево

No comments:

Post a Comment

Blogger Widgets

Автори на блогот