loading...

ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Wednesday, December 30, 2015

Итна и постојана потреба

На Македонците не им треба поделеноста и сегментираноста на политичките партии. Во недостиг на доследни демократски практики таа е само инструмент за превласт на една група над друга во услови на немоќ и демократски капацитет на заедницата во целост.
На Македонија и треба обединетост на Македонскиот народ!
Од тука започнува приказната за долготрајна благосостојба за опстанок и постоење.
Blogger Widgets