loading...

ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Saturday, March 21, 2015

Актуелно кон говорот на Премиерот пред битолчани


По неколку месеци на шпиунажа, прислушкување, манипулации, рекла-кажала муабети конечно очите 
на светската јавност сега навистина се свртени кон Македонија, но со интерес за механизмите и ефектите на позитивната политика на Владата на Република МАкедонија. 
Ваков широк дијапазон на економско-социјални мерки за подршка на македонските граѓани не е досега познат во македонската модерна историографија. 
Впрочем не знам дали воопшто некогаш била позната ваквата благопријатна политика на некоја влада на овие простори.
Ова е аспект за широка анализа и дебата. Потребно е внимателно следење на овој процес од целокупната јавност! 
Со овие мерки на Премиерот се испишува историја на македонската иднина! Колку ова последново и да звучи парадоксално, сепак соодветно стои.
Blogger Widgets