loading...

ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Thursday, March 26, 2015

Сразмерен напор на храброста


Понекогаш за да се сврти тркалото на историјата потребен е напор на храброста!
Прекумерната сила на залетот несакајќи може да заврши предалеку од капацитетот на перцепција на  спознанието и оправданоста
Blogger Widgets