loading...

ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Thursday, June 2, 2016

Остаток од светлината


Понекогаш, само понекогаш животот ќе блесне со сета своја убавина.
По трошките светлина на она што ќе остане од тој блесок ќе продолжиме да го следиме патот кој што доаѓа потоа.
Blogger Widgets