ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Monday, April 20, 2015

Проклетство или благослов?


Чудна работа е кога сватиш дека зборовите што некогаш одамна си ги говорел, заедно со навиките што си ги практикувал, филозофијата со која си мудрувал во твоите најинтимни моменти, почнуваат да стануваат секојдневие дури и на оние кои многу не ги разбирале ваквите твои манифестации на постоење. 
А визијата за иднината која си ја наговестувал почнува да станува твое секојдневие....
Воедно си исправен пред ѕидот на утрешнината која треба да се роди од квечерината на денешниот ден!
А твојот избор е поврзан само и единствено со она што значи бескрајна среќа за твојот народ....
Проклетство или благослов?
Само душата знае....

No comments:

Post a Comment

Blogger Widgets

Автори на блогот