ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Sunday, April 5, 2015

Трендови после кои нема враќање назад

Најнов тренд во Делчево кој од поодамна пополека но сигурно се гради:
МЕТАЛЦИ, РОКЕРИ, БЛУЗЕРИ, ЏЕЗЕРИ, РАПЕРИ.... во шема по кафани на тезга-српска, бугарска и каква уште не турбо фолк музика....
Ни естетиката повеќе не е она што беше....
За другите придружни елементи не сакам ни да помислувам а не пак да зборувам.
Различноста на поединци од овој тренд ми дава за право да се надевам на блесок на индивидуализмот над масовната "заспаност" и потиштеност!

No comments:

Post a Comment

Blogger Widgets

Автори на блогот