loading...

ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Thursday, April 23, 2015

Endless hug


Endless hug is a thing I call bed...
To sleep and never to wake up!

Thou you may find peace, you can not betray a word...
Given from the depths of your heart...
Somewhere, sometimes...
Between the sacred scrolls written by the kindness of your spirit!
To dream, to hope, to imagine...
A bed like an endless hug...
Blogger Widgets