ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Saturday, November 2, 2013

Дилема

Некои слушаат музика...
Некои луѓе читаат книги...
Некои луѓе гледаат филмови...
Други посакуваат да бидат како други...
Понекои озборуваат за животот на другите..
Од време на време мечтаат за други-туѓи соништа...
Понекогаш се преправаат како некои за кои мислат дека имаат се...

Но никогаш животот нема да биде живот
без притоа да се живее автентично и посебно...

На свој сопствен начин
да се чекори кон сопствената смрт...

Таа ќе дојде...

И дури тогаш ќе не нема...

Ќе остане само...

Дилемата...

No comments:

Post a Comment

Blogger Widgets

Автори на блогот