ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Sunday, November 24, 2013

Through the eyes of eternity...


The search of the meaning of the true I, 
starts deep in the universe. 
Continues at the bottom of your own soul, 
to find it at the end
in the heart of someone else, 
through the eyes of eternity...

No comments:

Post a Comment

Blogger Widgets

Автори на блогот