ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Sunday, November 3, 2013

Living in a glass house

Being sad is just a perception of thought: Although living in a glass house is a state of confusion....

Break the frame of illusions and boundaries for you to be ignorant and slave....Don't mind being different when all others are the same....

No comments:

Post a Comment

Blogger Widgets

Автори на блогот