ЧОВЕКОТ...
...вреди колку неговите дела!

Расол за мамурлак или "поштено" добредојде

Почитувани интернет пријатели,
Овој веб простор е посветен за вас посетителите, кои случајно или не, сте се нашле на оваа веб локација.
Се надевам дека ке најдете доста интересни информации како за вас лично, така и за ваше убедливо маневрирање во вашето секојдневие.
Секое добро и не штедете се себеси.
Со почит
Јас,

Sunday, November 3, 2013

The power of the past

Well, don't underestimate the power of the past...
Be trendy for the future....
Live your live today....
Memories don' come up easily....
Especially for the past-less one's ...

No comments:

Post a Comment

Blogger Widgets

Автори на блогот